Despre noi


Novart este grupul de companii de consultanță și management care, prin serviciile sale, asigură progresul și eficiența în conceperea, planificarea, proiectarea și execuția proiectelor de construcții.

 

Cu o echipă multidisciplinară de manageri de proiect și specialiști, cu un portofoliu de realizări dar și cu o comunitate de colaboratori, Novart vine să schimbe modul tradițional în care se livrează proiectele de construcții, utilizează concepte ultra moderne, digitalizează procesele de afaceri și implementează Building Information Modelling (BIM) pentru a îmbunătăți construirea și operarea clădirilor civile și industriale și a infrastructurii.

Misiune


Misiunea noastră este de genera un mediu construit mai bun, prin servicii integrate de consultanță care să contribuie la creșterea generală a calității și capacității de a livra construcții.

Viziune


Viziunea noastră este de a crea valoare și progres prin inovație în proiectele de  investiții în construcții și în organizațiile clienților nostri.

 

Valori


Valorile noastre sunt integritatea, competența, respectul, inovația și perfecționarea continuă.

Domenii de expertiză

l

Management de proiect

Management de proiect pentru investiții în construcții în toate fazele acestora: concepție, proiectare, execuție, recepție.

i

Consultanță în construcții

Servicii complete de consultanță pentru toate aspectele unui proiect de construcții.

Digitalizare

Digitalizarea proceselor de ofertare, proiectare, execuție și gestiune, cu rezultate semnificative în reducerea costurilor și duratelor necesare implementării proiectelor.

Proiectare

Servicii integrate de proiectare pentru toate etapele unei construcții, cu ajutorul unei echipe multidisciplinare și a colaboratorilor de specialitate.

Ani de activitate

Proiecte realizate

Colaboratori

Alătură-te echipei Novart!

Aplică pentru unul din job-urile disponibile

Devino partener și ofertează pentru proiecte pe Novart Marketplace